torsdag 13 juni 2013Tagen på bar gärning


Vi hade en av våra oregelbundna Martini kvällar och den här gången var vi samlade på Monas bokhandel och café. Vi hade stället helt för oss själva som Mona stängde när vi anlände. Vi hade just slagit oss ned i de gamla men bekväma soffor som bildade en myshörna och hade just tömt vår första Martini. Och vi, det är vår vanliga grupp av lesbiska. Lesbiska av alla slag, det finns inte en etikett som inte skulle passa åtminstone en av oss, från butch till ultra femme. Det enda vi har gemensamt, förutom att vara lesbiska och vänner, är att ingen är under 47 års ålder. Det är inte någon regel, vi har inte några regler. Vi är bara en grupp vänner med gemensamma intressen. Internt kallar vi oss själva The Bitches of Southside. Närvarande den här kvällen var kväll var Mona, en tuff liten brunett och Domme, Sonia en lång vällustig ryska och i princip en sub, Birgitta som alltid ser ut som en prim bibliotekarie, men som antagligen är den vildaste av oss alla. och slutligen jag , den långa smala Mistressen i gruppen.


Mona gick till köket för att blanda lite mer drinkar, denna gång på min begäran något tequila baserat. Hon återvände snart med en pitcher i ena handen, den andra med ett stadigt tag i håret på en flicka som följde snubblande bakom henne. Hon verkade vara i tjugoårsåldern, långt rödaktigt blont hår, något under medellängd och med en mycket generös och kurvig kropp.
“Titta vad jag hittade gömd under diskbänken!” sade Mona kastade ner henne i soffan bredvid mig.
“Kan du kolla om hon har stulit något, Caisa”
“OK”
Jag sa till henne att stå upp och började långsamt dra mina händer längs hennes snäva jeans. Jag hade redan märkt något som putade ut i ena bakfickan men ville njuta av att röra hennes ben och titta på hennes ansikte medan mina händer gled längre upp längs hennes ben och närmare hennes underliv. Hennes ansikte var vänt bort från de andra och hennes ögon var slutna.. När mina händer närmade sig skrevet skälvde hennes lår till och hennes ben särades aldrig så lite. Jag flyttade mina händer till hennes rumpa strax innan jag nådde hennes underliv, och låtsades vara överraskad av bulan i hennes bakficka.
“Vad är det här?” Frågade jag och drog ut en liten ask ur fickan.
“Jag vet inte” svarade hon med svag röst, nästan en viskning.
“Nå, låt oss se.” Jag öppnade den lilla asken och hittade en ring i den. En ring med en stiliserad fitta och prislappen från affären fortfarande fäst vid den.
“Åh, jag tror vi har en liten tjuv här. Vad vill du göra med henne?” Frågade jag Mona.
“Jag kan, och borde förmodligen, ringa polisen. Men jag känner mig storsint idag så jag ska ge henne en chans att undvika polisen.” Hon vände sig till den darrande flickan
“Det är polisen eller ett straff jag bestämmer här och nu. Ska jag ringa polisen?”
“Nej” kom det nästan ohörbart svaret.
“Bra!” sa Mona. “Ta av dig jeansen och stå mitt på golvet!”
Snart hon stod mitt ibland oss klädd i en T-shirt och rosa trosor med små vita hjärtan och matchande strumpor. Hon höll sina händer blygsamt framför fittan och hennes rodnande ansikte var vänt mot golvet.
“Låt oss spela snurra flaskan för att se vem som får börja straffa henne.” Sa Birgitta ..
Vi tyckte alla att det var en lysande och sa till den lilla tjuven att stå med fötterna isär så att vi kunde snurra flaskan mellan dem. Och som när flaskan stoppade pekade den rakt mot mig.
“Så, du lilla” sa jag “lägg dig över mitt knä med röven i luften!”
Hon mumlade något otydlig och lade sig över mitt knä med huvudet dolt av soffans kuddar. Det var ett runt äppelformat arsle med mycket vit hud som snart skulle bli rött. Jag drog upp trosorna i hennes spricka, exponerade mer av hennes nakna hud för vad som komma skulle.
“Jag kommer att smiska dig tills jag tycker det är nog. Så att du kan gnälla, gråta och skrika så mycket du vill. Det bryr jag mig inte om. Och detta är bara första delen av straffet. Samtidigt som jag ger din röv en fin röd färg du kan tänka på vad du gjort och fundera över vad din nästa straff kan bli ”
Samtidigt som jag sa “kanske” gav jag hennes runda vänstra skinka ett kraftigt slag . Hon gnydde till, mer av överraskning än av smärta. Det första slaget var inte särskilt hårt. Det var bara en lätt inledning. Ett sätt att se hur mycket rodnad jag kunde förvänta mig vid varje slag. Men det var också för mitt eget nöjes skull, för att se rumpan dallra och att se avtrycket av min hand på hennes liljevita hud..
“Räkna varje gång min hand landar på ditt feta arsle. Men gör det tyst i huvudet. Du kommer att få berätta hur många gånger det var efteråt. Blir det fel kommer du att straffas.”
Och med det landade min hand på den andra skinkan. Den här gången kom ett skrik av smärta. Jagnjöt verkligen när jag såg hennes runda rumpa blir allt rödare för varje slag, från ljust rosenrött till en djupare röd med inslag av blått allteftersom smiskande fortsatte. Resten av tjejerna tittde tyst på, men deras andhämtning och lystna leenden berättade hur mycket de gillade det. Det dröjde inte länge innan jag kände en doft av kåt ung fitta och en våt fläck i grenen på hennes trosor blev synlig när hon särade sina ben och gav mig tillgång till den jungfruligt vita huden på hennes innanlår. Detta var verkligen en tjej efter mitt smak! När min hand sved nästan lika mycket som hennes röv och lår avbröt jag agan. Jag smekte mjukt hennes skinkor och gav dem en liten puss innan jag slet av henne trosorna. Hon lyfte huvudet och jag såg hennes tårstrimmiga ansikte, men också antydan till ett leende i hennes ögon .. Med båda händerna drog jag isär hennes lår ytterligare och gav henne ett slag till innan jag lät ett finger, sedan tre halka in i hennes blöta, hala unga fitta.
“Åh, du verkar njuta av det här alldeles för mycket! Hur många slag har jag gett din rumpa? Strunt i det. Jag bryr mig inte. Jag tror jag måste be Birgitta att fortsätta. Vill du leka med den här Birgitta??
“Visst, det är en läcker liten munsbit. Men att döma av den plaskvåta fittan och genomträngande doften av en kåt ungflicka har den här visat sig vara en veritabel painslut. Så piska eller spöstraff skulle bara vara en belöning för henne. Nej , låt oss använda henne för att behaga oss själva. Är vi alla överens? ”
Detta möttes med: Yeah! Rätt! Go for it!
“Det är enhälliga då. Sonia, kan du ge mig saxen? Tack!”
Birgitta klippte upp T-tröjan med ett enda snitt och drog av den.
“Den här bh:n är för söt för att klippa.” sa Sonia “Ta av den nu lilla tjuv, och de fåniga strumporna när du ändå håller på.”
Och där stod hon framför oss naken och skälvande. Något kortare än genomsnittet och behagligt rundad på alla de rätta ställena.
“Åh, du har större bröst än jag.”, Sade Sonia. “Vilken kupstorlek har du?” Och hon tog brösten i sina händer och bollade med dem.
“Mummel mummel”
“Högre jänta! Jag kan inte höra dig. ”
“Double D” kom det ödmjuka svaret.
“Jag har en idé vad jag kan göra med dem senare. Har du fortfarande kvar ett vit bomullsrep, Mona “, sade jag
“O ja” svarade hon “Och jag har en ganska idé om vad du tänker på. Men låt först Birgitta har sitt roliga, det var trots allt hon som kom på idén att utnyttja henne som ett sätt att straffa henne ”
“OK, sötnos, sade Birgitta när hon satte sig i en soffa,” ner på knä framför mig och dra upp min kjol. Och någon kan väl ge mig den härliga nya oljan. ”
Jag gick ut i butiken efter en flaska. Det var avsedd för massage och var också mycket stimulerande på vissa ställen. När jag återvände hade Birgitta sin konservativa kjol kring midjan. Flickans huvud var begravt mellan hennes lår, med Birgittas hand i ett stadig grepp i hennes hår.
“Vänd dig på rygg, slampa! Men fortsätt slicka fittan!”
Birgitta stod på knä med skrevet tryck mot flickans ansikte medan jag smorde in hennes armar med den magiska oljan och sa till henne att hålla ut armarna åt sidan med böjda arnbågar och händerna i luften
Mona och Sonia behövde ina instruktioner. Deras fittor var blottade på några sekunder. Sonia har en ganska stor fitta som slukade flickans hand i ett nafs och Sonia började rida den som en furie. Mona tryckte sakta ned sin fitta över flickans andra hand. Birgittas ansikte var en bild av ren extas, hennes andning tung och hennes ansikte och hals var röda ända ner över hennes bröst. Några ögonblick senare började hon skrika.
“Det är rätt slampa! Få mig att komma! Svälja varenda droppe av min himmelska fittsaft!”
Medan Birgitta sakta återvände till jorden höll jag henne i mina armar och kysste henne
ömt och försiktigt först sedan hungrigt och kåt.
“Jag är helt slut.” sade hon. “Måste vila en stund.”
Jag hjälpte henne kliva av flickans ansikte, hon hade händerna begravda i mina andra vänners fittor. Snabbt drog jag av kjol och trosor och sänkte mig över flickans ansikte. Jag flyttade fram och tillbaka så att hennes mun och tunga var ibland i min fitta ibland i mitt arsle. Mona och Sonia kom på samtidigt, gled av flickans händer och föll till golvet i varandras armar kyssandes och leende.
Flickan var nu koncentrerad på min fitta och det dröjde inte länge innan även jag kom i en härlig orgasm, mina lår hårt runt hennes huvud.
Vi låg alla fyra låg nakna på golvet utmattade och helt nöjda och tillfredsställda.
“Kan jag gå nu?” frågade flickan skyggt.
“Ja OK”. Sa jag den enda med tillräckligt med energi att tala.
Hon satte hastigt på sig kläderna och smet ut genom dörren.
Jag gick också cirka tio minuter senare och flickan stod utanför. Jag kramade och kysste henne.
“Nå, Ninnie, tyckte du om det??”
“Ja, tack Mistress! Det var underbart!”
En kyss och sedan vandrade vi bort i natten. Tätt ihop, armarna runt varandras midjor..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar